Lluïsos i Vallformosa hem signat el conveni de col·laboració per finançar la futura pista

Lluïsos i Vallformosa hem signat el conveni de col·laboració per finançar la futura pista

Fa dies que la notícia ja era oficial, però no va ser fins dimarts 28 de juny que es va firmar el conveni entre l’empresa catalana de vins i caves Vallformosa i els Lluïsos de Gràcia. Aquesta col·laboració té un doble objectiu: d’una banda ajudar a finançar les obres de la futura pista dels Lluïsos i de l’altra impulsar la implantació dels productes de Vallformosa a Gràcia. S’estableix per tant que les vendes on-line de cava i vi que es facin a través d’un codi promocional que farem arribar aviat i un percentatge de tot el vi i el cava que es vengui a Gràcia anirà destinat a Lluïsos i servirà pel projecte de reforma de la pista.

En sis mesos hem de ser capaços de demostrar que aquest acord és viable i és rentable per poder anar a demanar finançament bancari i demostrar que podem tornar el crèdit amb aquests ingressos dels vins i caves en 8 o 10 anys. L’objectiu és establir altres acords similars al de Vallformosa amb altres empreses de sectors diferents.

Després de la signatura del conveni Rafael Giménez, president de l’entitat explicava que els valors de Vallformosa i els de Lluïsos són similars malgrat ser empresa i entitat “el cava i el vi formen part de la nostra cultura i des de Vallformosa se’n fa una promoció amb valors com la cohesió del territori, la família, la cultura. Som conscients que és tracta de begudes alcohòliques però ens sentim còmodes en col·laboració i creiem que és compatible amb un missatge de consum responsable i vinculat a una vida sana a través de l’esport”.

Feu atenció als nostres canals de comunicació per obtenir el codi de compra de caves i vins Vallformosa. Entre totes ajudarem a finançar la pista.

Deixeu el vostre comentari