Vallformosa ofereix un 10% de descompte en la compra de vins i caves

Vallformosa ofereix un 10% de descompte en la compra de vins i caves

Vallformosa és una empresa catalana amb més de 100 anys d’història que produeix vins i caves de qualitat a la zona del Penedès. Des de 2022 entra a formar part dels establiments amics de Lluïsos i estableix un codi de descompte per a totes les persones que vulguin adquirir on-line vins i caves.

El descompte que ens ofereix és del 10% i s’aplica automàticament en el moment de realitzar la comanda inserint el codi LLUISOS a la botiga on-line. CONSULTA-LA AQUÍ.

D’altra banda, s’ha signat un acord de col·laboració entre Vallformosa i els Lluïsos per ajudar a finançar la futura nova pista de l’entitat. Si en vols saber més, llegeix la informació completa aquí: Lluïsos i Vallformosa establim un conveni de col·laboració

Si voleu conèixer tots els establiments de  amics dels Lluïsos de Gràcia, podeu consultar-los aquí!

Deixeu el vostre comentari