Vols formar part dels Establiments Amics de Lluïsos de Gràcia?

Vols formar part dels Establiments Amics de Lluïsos de Gràcia?

Si tens una empresa, una botiga o ofereixes un servei al Barri de Gràcia, pots formar part dels Establiments amics de Lluïsos de Gràcia. Creiem fermament que el consum de proximitat omple de vida els barris i per això des de Lluïsos promocionem el comerç local i l’enxarxament al barri de Gràcia. Cada any intentem ampliar i consolidar els acords entre comerços per tal d’oferir descomptes i avantatges a les persones sòcies i crear sinergies per promocionar el comerç de proximitat del barri de Gràcia. Actualment tenim més de 50 establiments amics del barri si vols sumar-t’hi, fes-nos-ho saber! Escriu a secretaria@lluisosdegracia.cat

Com a entitat difondrem el teu negoci, botiga o servei entre els més de 1.300 socis i sòcies.

  • Publicitarem a un butlletí bianual i estareu a la web de Lluïsos.
  • Podem pensar en vosaltres quan fem projectes a l’entitat.
  • No té cap cost per a vosaltres i us serveix de promoció.
  • Us portarem un adhesiu distintiu.

Deixeu el vostre comentari