Ens sumem a l’Acord Social per l’Amnistia i l’Autodeterminació

Ens sumem a l’Acord Social per l’Amnistia i l’Autodeterminació

Lluïsos de Gràcia ens hem sumat al Manifest de l’Acord Social per l’Amnistia i l’Autodeterminació. Aquest manifest neix del treball fet per  una trentena de persones que, a títol individual i des de sensibilitats diferents, decideixen conformar un grup de treball autònom sense lligams partidaris per treballar en dues demandes que susciten un ampli suport majoritari en la societat catalana: l’amnistia i l’autodeterminació. Els Lluïsos som una associació que eduquem en el temps lliure a través de la cultura, l’esport i el lleure. Estem compromesos amb la sostenibilitat, la perspectiva de gènere, les iniciatives juvenils i treballem pel compromís amb l’entorn de totes les persones sòcies i amigues de l’entitat i defensem els drets i les llibertats individuals i col·lectives. Per aquest motiu estem d’acord i donem suport a la demanada d’amnistia i autodeterminació.

El Manifest recull les inquietuds majoritàries de la societat catalana de la necessitat de trobar un marc democràtic de resolució del conflicte:
“En temps convulsos, la regressió, la involució i la degradació democràtica ens afecta a totes i tots. Amb el retrovisor panoràmic del temps viscut i els llums llargs que cerquen una resolució democràtica, avui insistim en que les bases de qualsevol sortida passen per la fi de la repressió i la construcció d’un marc democràtic de resolució. Difícilment hi haurà alternativa democràtica si no es resolen les conseqüències del conflicte ni s’aborden les arrels del mateix.”

Us animem a llegir el manifest complet aquí :

 

Deixeu el vostre comentari