Arriben l’estiu i les vacances, també per Lluïsos!

Arriben l’estiu i les vacances, també per Lluïsos!

Ha estat un any intens, on hem recuperat la normalitat i hem pogut acabar el curs celebrant la nostra Festa Major amb diversitat d’activitats.

I el nou curs es preveu també ben ple! De fet des de la junta, les seccions i l’equip ja l’estem planificant!

  • Seguirem apostant per la sostenibilitat, aprofundint en les auditories ambientals i les propostes d’actuació per cada àmbit: corals, teatre, esport i secretaria. Necessitarem de la implicació de tothom per a ser cada dia més sostenibles.
  • Estem treballant per a registrant-nos com a entitat de medi ambient, pel què podrem obtenir nous beneficis fiscals per la quota d’associat.
  • Durem a terme, amb la participació de tothom, l’elaboració del Protocol intern de protecció i prevenció d’abusos sexuals i altres formes de Violència sexual, amb el suport de l’associació Vicky Bernadet.
  • Estem dissenyant els pressupostos del curs vinent, amb les seccions, analitzant els increments de costos com la llum i altres serveis, preveient inversions concretes, etc.
  • Estem concretant la campanya de recerca de finançament privat per a la reforma de la pista dels Lluïsos. Aquesta campanya implica definir conceptes, metodologies, objectius. I pel què fa a la part tècnica, anem avançant per tenir-ho tot a punt per quan l’obra es pugui iniciar.
  • I celebrarem els 20 anys de programació de titelles i per a nadons. Lluïsos som referents per la qualitat i professionalitat dels espectacles i ho celebrarem a la plaça amb tothom que vulgui acompanyar-nos.
  • I, finalment, celebrarem l’assemblea general ordinària, on enguany toca renovar la junta de l’entitat. Alguns membres de la junta actual ens deixen i estem buscant relleus.

Per tot això, i més, us recomanem que aneu a la natura, conegueu gent i altres indrets, dormiu, camineu i nedeu, llegiu i xerreu. Mengeu, canteu i feu esport.

Carregueu  piles que Lluïsos també ho farà per començar el nou curs amb molta força!

BON ESTIU!

Deixeu el vostre comentari