Lectures per a l’estiu: us atreviu amb els llibres de més de 400 pàgines?

Lectures per a l’estiu: us atreviu amb els llibres de més de 400 pàgines?

Ara que marxem de vacances i tenim temps per llegir, us recomanem uns quants “totxos” que superen les 400 pàgines recomanats per la nostra lletraferida de capçalera, la Susanna Àlvarez.

Us heu esperat a les vacances d’estiu per llegir un llibre de més de 400 pàgines? Si sou d’aquest tipus de lectores (valentes i agosarades!), aquí teniu les meves recomanacions per a la canícula d’aquest 2022.
Bones lectures!
Susanna Àlvarez

 

El teatre de Shakespeare en el seu context, de Jordi Coca

Edicions de 1984 i Institut del Teatre

859 pàgines

Parlar de Jordi Coca és parlar de rigor i passió pel teatre. A més, penseu que va començar la seva carrera literària l’any 1971 amb la novel·la Un d’aquells estius (Els Lluïsos)…

Abigail, de Magda Szabó

Traducció d’Imola Nikolett Szabó i Jordi Giné de Lasa

La Segona Perifèria

472 pàgines

Aquesta novel·la relata el pas de la innocència a la maduresa d’una noia en plena Segona Guerra Mundial. Però no només… Si us creueu a l’editor de La Segona Perifèria, el també escriptor Miquel Adam, deixeu que us en parli! Xalareu!

Crim i càstig, de Fiódor Dostoievski

Traducció de Miquel Cabal Guarro

Pròleg de Francesc Serés

La Casa dels Clàssics

692 pàgines

Admirada per generacions de lectors i crítics, aquesta traducció al català ens arriba de la mà d’en Miquel Cabal Guarro, que tan bona impressió ens va deixar en la seva participació al club de lectura dels Lluïsos de Gràcia el curs 2020-21.

Testament, de Joaquim Carbó

Males Herbes

480 pàgines

Aquesta és la penúltima novel·la (bé, potser no és ben bé una novel·la, al capdavall) d’en Joaquim Carbó, història viva de la literatura catalana.

Els grans optimistes, de Rebecca Makkai

Traducció de Marc Rubió

Edicions del Periscopi

692 pàgines

Un llibre que ho té tot (això sí, en 692 pàgines!): «una història absorbent i emotiva sobre com viure la vida en temps de crisi, una novel·la commovedora que ens confronta amb la pèrdua, l’amistat, la traïció, la supervivència i l’amor de la mà d’uns personatges inoblidables.»

 

Deixeu el vostre comentari