Lluïsos i People Help hem treballat plegats per acollir infants afganesos al Casal i al Campus

Lluïsos i People Help hem treballat plegats per acollir infants afganesos al Casal i al Campus

Lluïsos de Gràcia i l’ONG People Help, que treballa amb famílies afganeses en situació de risc ajudant-les a sortir del país i amb acompanyament una vegada arriben a destí, han seguit col·laborant durant els mesos de juny i juliol. Aquesta vegada des de Lluïsos hem acollit i becat a cinc infants afganesos que han participat en les activitats del Casal d’Estiu de Cultura Popular i al Campus esportiu.

La Safan, l’Irfan, el Muddassir, l’Arwanzib i la Lima han gaudit moltíssim de les activitats, les sortides i han participat activament dels tallers de cultura popular que s’han organitzat durant el casal. Una de les activitats que més interès els va generar van ser els diables.

Des de que van començar a organitzar-se, People Help ha ajudat a més de 300 persones a sortir d’Afganistan. Aquí podeu trobar més informació sobre la xerrada que vam organitzar al mes de març a Lluïsos, també podeu seguir l’activitat de l’ONG a les seves xarxes: https://www.instagram.com/peoplehelp_/

Deixeu el vostre comentari