Emotiu acte de reconeixement a les persones sòcies de Lluïsos: més de 25, 50 i 75 anys a l’entitat

Emotiu acte de reconeixement a les persones sòcies de Lluïsos: més de 25, 50 i 75 anys a l’entitat

El Teatre dels Lluïsos va acollir un emotiu acte de reconeixement als socis i sòcies de Lluïsos dilluns 19 de setembre, on una seixantena de persones assistents tenien en comú formar part de Lluïsos des de fa més de 25, 50 i 75 anys.

En donar la benvinguda als convidats i convidades en Rafael Giménez, president de l’entitat des de fa quatre anys, va voler remarcar que aquest homenatge era una assignatura pendent que tenien com a Junta dels Lluïsos i que era una molt bona manera de tancar els primers quatre anys del seu mandat “amb tantes persones sòcies que han marcat el camí amb la seva dilatada trajectòria a l’entitat”.  També va voler agrair-los-hi la dedicació, fidelitat i compromís: “Sou un clar referent per les persones que fan de voluntàries avui a casa nostra”.

Un dels moments més entranyables de l’acte va ser la intervenció de dues persones sòcies: l’Antoni Baraldes i la Marta Rodoreda. L’Antoni Baraldes, soci de l’entitat des de fa més de 50 anys, va explicar el seu pas per diferents seccions de Lluïsos, les excursions, el cinema i les obres dels “pastorcillos“. Eren altres temps, – però quins temps! – i els Lluïsos era l’epicentre on tot passava i es convertia en escenari involuntari de la vida de molta gent que s’ha fet gran, s’ha format i ha crescut com a persona a l’entitat. Ell mateix va definir els Lluïsos com el “lloc de socialització” de diferents generacions.

La Marta Rodoreda, porta sent sòcia de Lluïsos des de fa més de vint-i-cinc anys, va ser una de les impulsores de la Coral El Virolet que va iniciar amb un “equip petit de directores per una coral de petits”. Va seguir la seva trajectòria a Cantiga i ha acabat tancant el cercle amb la vinculació de les seves filles a l’entitat. Dues experiències, la de l’Antoni i la de la Marta, que són exemples del que Lluïsos és per a molta gent: un espai de trobada, de cures, de creixement i de vida.

Una a una les persones presents van ser citades i van anar a recollir l’obsequi commemoratiu, un pin amb el logotip de l’entitat. No totes les homenatjades van poder assistir a l’acte però els aplaudiments finals anaven per totes elles, les presents i les absents, i de manera molt especial als socis i sòcies que fa més de 75 anys que formen part dels Lluïsos.

Sòcies i socis vinculats a Lluïsos des de fa més de 75 anys a l’entitat

L’acte va reunir també a quatre dels expresidents de Lluïsos que també van rebre el reconeixement: Jordi Casassas, Carme Segura, Isidre Ortiz i Oriol Hosta. L’Agustí Vilajosana va disculpar la seva assistència.

L’Arnau Roura, músic i també tresorer de l’entitat, va omplir de música l’acte interpretant tres peces amb la seva arpa.

Aquest acte de reconeixement, tal com va dir en Rafael Giménez en el seu discurs, era un “homenatge entranyable, dedicat a persones que porten tants anys com a socis de Lluïsos, demostrant la seva estimació per l’entitat i marcant un perfil i un tarannà en la manera de fer les coses i crear la identitat que caracteritza Lluïsos”.

Gràcies a totes i tots!

Deixeu el vostre comentari