Reserveu-vos la data per l’Assemblea de Lluïsos de Gràcia: 24 de novembre

Reserveu-vos la data per l’Assemblea de Lluïsos de Gràcia: 24 de novembre

El curs ha començat als Lluïsos de Gràcia i tot es posa en marxa, les portes obertes als tallers van funcionar molt bé, les seccions ja han fet les primeres trobades i algunes – les més matineres- ja han han recuperat el ritme de trobades, assajos i activitats. I com sempre, amb l’inici del curs, arriba l’Assemblea de sòcies i socis de l’entitat. Enguany la data establerta és el dia 24 de novembre i hi ha prevista una Assemblea Ordinària i una Assemblea Extraordinària el mateix dia. Totes les persones sòcies rebreu una carta a casa amb aquesta informació però us destaquem els detalls perquè aneu preparant-vos per un dels esdeveniments més importants de l’entitat, la trobada de l’òrgan sobirà de Lluïsos.

 

Dijous 24 de novembre a les 18:30h

Assemblea Extraordinària per presentar una proposta de modificació dels estatuts de l’entitat

A partir del dia 17 de novembre trobareu a la secretaria de l’entitat les propostes de modificació dels Estatuts.

ORDRE DEL DIA

 1. Presentació i aprovació, si s’escau, de l’adaptació dels estatuts a les necessitats actuals referents a perspectiva de gènere
 2. Presentació i aprovació, si s’escau, de l’adaptació dels estatuts a les necessitats actuals referents a la defensa del medi ambient i la sostenibilitat
 3. Presentació i aprovació, si s’escau, de l’adaptació dels estatuts a les necessitats actuals referents a la protecció de l’infant
 4. Presentació i aprovació, si s’escau, de l’adaptació dels estatuts a les necessitats actuals referents als valors humans
 5. Precs i preguntes

Dijous 24 de novembre a les 19:30h

Assemblea General Ordinària

ORDRE DEL DIA

 1. Aprovació, si escau, de l’informe de gestió de la Junta Directiva i de la memòria del curs 2021-2022
 2. Informació del moviment de socis durant el curs 2021-2022
 3. Informació de la situació econòmica i aprovació, si escau, de l’estat de comptes del curs 2021-2022
 4. Aprovació, si s’escau del pressupost pel curs 2022-2023
 5. Precs i preguntes
 6. Presentació del projecte per part les candidatures
 7. Renovació de càrrecs de la Junta Directiva.

 

Voleu presentar una candidatura a la Junta de Lluïsos?

A l’Assemblea, a banda d’explicar-vos el curs 2021-22, també es procedirà a l’elecció de l’òrgan de govern de l’entitat pels propers 4 cursos (2022-23 fins a 2025-26), que presentarà el projecte pels pròxims 4 anys.

Els socis i sòcies que tingueu interès en presentar-vos a la junta directiva, heu de formar un equip. La candidatura a Junta Directiva ha d’estar formada, com a mínim, pels següents càrrecs: President/a, Vicepresident/a, Secretari/a, Tresorer/a i Vocal.

Des d’aquest moment i fins a les dotze de la nit del 10 de novembre, podeu cursar la vostra candidatura i presentar-vos a les eleccions. Cal que la feu arribar per email (mesaelectoral@lluisosdegracia.cat) a la presidència de la Mesa Electoral.

Servei de canguratge per venir a l’Assemblea

Assistir a l’Assemblea és el primer dret que teniu. Per aquest motiu enguany oferim un servei de canguratge a l’entitat per a totes aquelles persones que ho necessiteu. Teniu temps per inscriure els vostres fills i filles fins al 21 de novembre a secretaria@lluisosdegracia.cat.

Deixeu el vostre comentari