L’activitat a Lluïsos de Gràcia ja està en marxa!

L’activitat a Lluïsos de Gràcia ja està en marxa!

Al juliol ens acomiadàvem amb un missatge en aquest espai de la Junta Informa desitjant-vos un bon estiu amb moltes activitats i descans per tornar amb les bateries ben carregades. I esperem que així hagi estat perquè a Lluïsos ja ho tenim tot en marxa i en aquest primer mes del curs, tot l’engranatge de l’entitat s’ha posat a treballar:

  • Ja tenim data per l’Assemblea de persones sòcies que serà el dia 24 de novembre. Serà una assemblea especialment important, ja que s’ha de votar a la nova junta i a més hi ha prevista una assemblea extraordinària amb una proposta per canviar els estatuts. Consulteu tota la informació aquí.
  • Les seccions signaran uns compromisos per a millorar el seu impacte ambiental basant-se en els resultats de les auditories ambientals fetes per àmbit: corals, teatre, esport i secretaria. Molt aviat les podreu llegir.
  • Ja en hem registrat com a entitat de medi ambient, molt aviat us explicarem els nous beneficis fiscals que tindrem
  • Hem fet les primeres reunions internes per preparar l’elaboració del Protocol intern de detecció i prevenció d’abusos sexuals infantils i altres formes de Violència sexual, amb el suport de l’associació Vicky Bernadet. Ja s’estan convocant a les seccions a reunions per treballar-hi.
  • El Santi Garcia i la Magda Múria, amb el suport del tresorer Arnau Roura estan tancant el pressupost amb les seccions, analitzant els diferents increments de costos com la llum i altres serveis i fent una previsió d’inversions concretes.
  • Vam celebrar un acte de reconeixement a les persones sòcies que fa més de 25, 50 i 75 anys que formen part de l’entitat. Podeu ampliar informació en aquesta notícia.
  • Les jornades de portes obertes als tallers de Lluïsos van ser un èxit i tenim alguns tallers complets. Podeu consultar tota l’oferta d’activitat a l’apartat del web de tallers.
  • Hem presentat el nou cartell de la setena edició de la mostra de Música Jove, DescoNNecta. El dia 15 d’octubre a la plaça del Nord gaudirem de l’actuació de vuit bandes novelles. Us hi esperem!
  • Seguim treballant en la campanya de recerca de finançament privat per a la reforma de la pista dels Lluïsos.
  • I ja tenim data per la benvinguda als i les voluntàries de l’entitat. El dia 18 d’octubre farem una sessió especial d’acollida i formació sobre violències masclistes i detecció d’agressions per a les persones que us trobeu coordinant o al capdavant de les seccions.

Hem començat el curs amb molta força i il·lusió i ho tenim tot a punt pel nou curs, esperem comptar amb totes vosaltres! Visca els Lluísos!

Deixeu el vostre comentari