El Festival Màgicus tanca la seva tretzena edició amb èxit de públic

El Festival Màgicus tanca la seva tretzena edició amb èxit de públic

El Festival Màgicus ha celebrat la seva tretzena edició de l’11 al 13 de novembre als Lluïsos de Gràcia consolidant el  doble concurs de Màgia Jove amb el Premi Màgia de Prop, d’una banda i el Premi Màgia d’Escena de l’altra. L’edició d’aquest any ha estat també la més multitudinària dels últims anys amb més de 350 persones que han assistit als concursos, a la Gala de Màgia i a les formacions per a infants i la Masterclass avançada amb Félix Guyonnet.

El guanyador del concurs de Màgia d’Escena va ser Pol Pavo,  connegut del Màgicus tot i els seus només 19 anys ja que era la tercera vegada que competia, i que ens va deixar bocabadats amb un truc de levitació de creació pròpia. Els finalistes van ser l’Aleix Ferrer i el Mago Hugo que també van actuar a la Gala de Màgia de dissabte. El guanyador del concurs de Màgia de prop va ser Cesar Rosales conegut com a Mago Cess, un jove mag de Lleó que des dels 10 anys va descobrir en la màgia i en el mentalisme la seva passió. El finalista va ser Ivan Montes.  Com ja és tradició el Mag Enric Magoo va ser l’encarregat d’assessorar totes i tots els participants al concurs durant els assajos. Un valuós aprenentatge que millora els números i imparteix seguretat als mags i magues.

Enguany l’edició ha mantingut el format separat en dues categories i dies diferents però ja s’ha pogut realitzar amb total normalitat i sense restriccions d’aforament de manera que la Gala de Màgia va penjar el cartell de Sold Out del Teatre dels Lluïsos. Es va poder veure l’actuació del jove mag internacional, Félix Guyonnet, guanyador del  3er premi en manipulació en el campionat francès de màgia de 2021, i va ser escollit per participar en els campionats europeus de màgia (FISM EUROPE MANRESA). Guyonnet un mag polifacètic va barrejar màgia, teatre i posada en escena. El toc d’humor i el ritme de la gran Gala de Màgia el va donar en Pere Rafart que va ser el presentador i dinamitzador de la tretzena edició.

Diumenge es va dedicar el matí a la formació amb el Taller infantil de màgia on van assistir-hi 30 infants i la Masterclass amb Félix Guyonnet on van assistir-hi una desena de mags i magues.

 

Deixeu el vostre comentari