Bàsquet organitza un rifa de Nadal i col·labora amb El Rebost Solidari de Gràcia

Bàsquet organitza un rifa de Nadal i col·labora amb El Rebost Solidari de Gràcia

La secció de Bàsquet Lluïsos recupera la tradicional Rifa de Nadal solidària que enguany destinarà 3€ de cada butlleta al Rebost Solidari – Gràcia participa. La butlleta de la rifa tindrà un cost de 25€ per família i costarà de 8 premis de botigues del barri o dels patrocinadors de la secció:

1. Dues paneres de Nadal del Mercat de Lesseps (si no, no seria Nadal)
2. Dos lots de Vins i Cava Vallformosa
3. Un xec de 100 euros per gastar a WALA
4. Quatre entrades per anar en família a un partit de bàsquet del Barça (masculí o femení), de la Penya, de l’Uni Girona o del Cadí La Seu
5. Un sopar per dues persones al restaurant La Martina, on podreu fer el menú degustació
6. I, per últim, un rellotge Garmin per no arribar mai tard a cap entrenament o partit

En ocasions la secció de Bàsquet ha col·laborat “fent cistella” pel Casal dels Infants del Raval; amb la Fundació Ricky Rubio que dedica els recursos que obté a lluitar contra el càncer de pulmó, a recolzar a joves sense recursos i a acompanyar a infants amb discapacitat; amb el projecte “Del Hospital a la Catedral“, impulsat pel nostre estimat Xavi Vallès; o posant-se la gorra d’AFANOC.

Quan es farà el sorteig?
Diumenge 18 de desembre de 2022, a la mitja part del partit del Sènior A Masculí al Pavelló Josep Comellas, on unes mans innocents agafaran els números premiats.

Si alguna persona que no sigui de la secció de bàsquet vol una butlleta pot posar-s’hi en contacte a través del correu basquet@lluisosdegracia.cat

Deixeu el vostre comentari