La nostra raó de ser són els nostres socis. Oferim serveis dels quals se’n puguin beneficiar a un preu més assequible o senzillament hi poden tenir accés. Treballem constantmenat per ampliar l’oferta.

Lloguer de sales i del teatre.

Podeu llogar alguna de les sales de l’entitat o el teatre amb un 20% de descompte respecte la tarifa habitual. Més informació: info@lluisosdegracia.cat

Dinars/Sopars de grup i càtering.

El Bar dels Lluïsos té un servei de càtering, amb una oferta variada. Per a grups de fins a 25 persones el càtering es pot consumir al propi bar, sempre que no interfereixi amb altres activitats. Per a grups més nombrosos cal fer un lloguer de sala. Consulteu l’oferta completa de càterings. Més informació: elfardelnord@lluisosdegracia.cat

Cistelles ecològiques.

A través de Lluïsos de Gràcia cada dijous es reparteixen cistelles ecològiques de verdura i fruita de temporada de Tugas i Companyia. Els socis i sòcies teniu un 10% de descompte. Més informació.

Descomptes en les activitats dels Lluïsos.

Els socis i sòcies teniu descompte en la majoria d’activitats dels Lluïsos com ara els casals d’estiu i nadal, els tallers, titelles i espectacles a Lluïsos Teatre o l’Hort Urbà.

Descomptes en botigues i serveis: Establiment Amics.

Els socis i sòcies teniu descomptes en algunes botigues i serveis (especialment de la Vila de Gràcia) que s’han identificat com a Establiment Amic. Consulteu el llistat d’Establiments Amics.