COL·LECTIU G6

El G-6 és un col.lectiu d’entitats culturals històriques de la Vila de Gràcia format pels Lluïsos de Gràcia, el Centre Moral i Instructiu de Gràcia, el Cercle Catòlic de Gràcia, la Fundació Orfeó Gracienc, la Federació de Colles de Sant Medir i la Federació de Festa Major.

Mitjançat un acord de col.laboració entre aquestes entitat, els associats podran gaudir dels avantatges, descomptes i promocions que es realitzin en qualsevol de les activitats de les entitats membre.logo-collectiu-g6

Cercle Catòlic de Gràcia

El Cercle és una entitat  sociocultural – esportiva, fundada l’any 1903.

Santa Magdalena 12-14
08012 Barcelona
www.elcercle.cat

Fundació de la Festa Major de Gràcia

La Federació de Festa Major és l’entitat que vetlla per la continuïtat i millorament de la Celebració de la Festa Major de Gràcia.

C/ Igualada, 10
08012 Barcelona
www.festamajordegracia.cat

Fundació Orfeó Gracienc

La Fundació Orfeó Gracienc és una entitat cultural amb més de 100 anys d’història al barri de Gràcia.

Astúries, 83
08012 Barcelona
www.orfeogracienc.org

Centre Moral Instructiu

El Centre Moral Instructiu de Gràcia és una entitat gracienca fundada l’any 1869 amb la voluntat de fer promoció de la cultura de l’esbarjo i l’esport.

Ros de Olano 9
08012 Barcelona
www.elcentregracia.cat

Federació de Colles de Sant Medir

La Federació de Colles de Sant Medir, fundada al 1951,vetlla per la continuitat de la festa de Sant Medir i està formada per més de 30 colles que participen en la tradicional festa de Sant Medir.

La Granja, 6
08024 de Barcelona
www.federaciodecollesdesantmedir.cat

Lluïsos de Gràcia

Els Lluïsos de Gràcia és una entitat sòciocultural amb més de 1200 socis que es troba al barri de Gràcia i que té més de 150 anys d’activitat.

Plaça del Nord 7-10
08024 Barcelona
www.lluisosdegracia.cat