Torxa Olímpica

L’any 1995, en motiu del 50è aniversari de la Secció de Bàsquet dels Lluïsos de Gràcia el senyor Josep Antoni Samarach, President del CIO va fer entrega de Torxa Olímpica.

 Creu de Sant Jordi

L’any 1996 la Generalitat de Catalunya va atorgar la Creu de sant Jordi als Lluïsos de Gràcia pels serveis prestats a Catalunya en la tasca de defensa de la seva identitat i de restauració de la seva personalitat o més generalment en el pla cívic i cultural.

Premi Vila de Gràcia 2002

L’any 2002 el Districte de Gràcia de l’Ajuntament de Barcelona va concedir als Lluïsos de Gràcia el Premi Vila de Gràcia per la tasca en defensa del Medi Ambient.

 Medalla d’entitats centenàries

L’any 2005 el departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya va atorgar als Lluïsos de Gràcia la Medalla a les Entitats Centenàries en motiu del 150è aniversari de l’entitat.

Medalla d’Or de la Ciutat

L’any 2005 L’ajuntament de Barcelona va concedir la Medalla d’or de la ciutat en motiu de la celebració del 150è aniversari dels Lluïsos de Gràcia.

 Premi Vila de Gràcia 2007

L’any 2007 el Districte de Gràcia de l’Ajuntament de Barcelona va lliurar el Premi Vila de Gràcia als Lluïsos de Gràcia  a la millor iniciativa en defensa de les llibertats nacionals de Catalunya i a la divulgació i promoció de la llengua catalana.

 Els Medalla d’Honor de Barcelona

L’any 2007 l’Ajuntament de Barcelona va concedir la Medalla d’Honor a l’Agrupament Escolta dels Lluïsos de Gràcia en motiu de la celebració del 50è aniversari de la secció.