Xerrada sobre nutrició: “Aprèn a llegir les etiquetes dels aliments”, l’11 de novembre

Vols saber exactament què estàs consumint? T’has preguntat mai què signifiquen totes aquelles dades a les etiquetes dels productes? Saps que és l’E102 i quins efectes té sobre la salut?

En aquesta xerrada sobre nutrició titulada “Aprèn a llegir les etiquetes dels aliments”, que forma part de la campanya “A Lluïsos ens tractem bé!”, la dietista-nutricionista Anna Parellada Roura, del CAP Larrard, t’oferirà les eines per interpretar correctament les etiquetes nutricionals dels aliments.

Aquest taller és una oportunitat per aprendre a desxifrar els ingredients, comprendre el valor nutricional i identificar additius o components menys saludables. Parlarem de com diferenciar productes beneficiosos d’aquells que podrien no ser-ho tant per a la teva salut i dels aspectes clau per prendre millors decisions quan facis la compra.

Data: Dilluns, 11 de novembre

Hora: 18 h

T’animem a portar una etiqueta d’un producte que t’interessi. A la sessió l’analitzarem junts i resoldrem tots els dubtes per ajudar-te a millorar els teus hàbits alimentaris!

Participa i descobreix que hi ha darrere de les etiquetes dels productes que consumeixes diàriament!

I per als més curiosos, l’E102 és un colorant que es troba en productes com refrescos, dolços, sopes instantànies, i snacks. També anomenat tartrazina ha estat associat amb reaccions al·lèrgiques, especialment en persones amb asma o amb sensibilitat a l’aspirina. També s’ha relacionat amb hiperactivitat en infants, especialment quan es consumeix juntament amb altres additius.

Detalls de l'esdeveniment
Organitza

Lluïsos de Gràcia

Dia

11 novembre

Lloc

Lluïsos de Gràcia, Plaça del Nord 10, 08024 Barcelona